Naschoolse opvang: Kibeo

Kibeo Witte Arend
Je zoon of dochter kan na schooltijd én tijdens de schoolvakanties bij ons terecht. Lekker knutselen, spelen, ravotten en op ontdekking met vriendjes en vriendinnetjes. De BSO-ruimte is in de basisschool gevestigd. Handig voor jou en vertrouwd voor je kind!

Leuke en afwisselende activiteiten
Wij streven ernaar dat kinderen met plezier naar de BSO gaan en biedt daarom na schooltijd workshops aan. Hier ontdekt je kind wat hij of zij leuk vindt en waar zijn of haar talent ligt. Deze workshops zijn erg afwisselend; zo gaan we aan de slag met sportieve activiteiten en maakt je kind spelenderwijs kennis met technologie!

Aansluitend aan school geopend
De BSO is aansluitend aan school geopend. Je kind kan op dinsdag en donderdag spelen bij de BSO van 14.00 uur tot 18.00 uur.

studiedag op maandag 10 september

Op maandag 10 september heeft het team van De Toren een studiedag. De leerlingen zijn die dag vrij. Abusievelijk heeft eerder op de website gestaan da ...
[lees verder]

Continurooster

Vanaf schooljaar 2018-2019 werkt basisschool De Toren volgens het continurooster. Meer informatie vindt u hier. ...
[lees verder]

groepsbezetting schooljaar 2018-2019

Op maandagavond 18 juni is de jaarlijkse informatie-avond geweest om de ouders te informeren over de groepsbezetting van het schooljaar 2018-2019. Moc ...
[lees verder]